Om oss

Vi här på Ekipage Städ

Vi är ett erfaret städföretag som är dedikerade till att erbjuda dig enastående service. Med flera års erfarenhet inom städbranschen kan du förvänta dig inte bara professionell städning, utan också ett vänligt bemötande och snabb service. Vi är baserade i Huddinge och verkar i Stockholm med omnejd.

Vi på Ekipage Städ förstår vikten av att ha enkel och effektiv kommunikation med våra kunder. Vi lyssnar noggrant på dina idéer och önskemål för att kunna skapa en skräddarsydd städlösning som passar just dig. För oss är varje kund lika viktig, och vi tar hänsyn till alla dina behov och önskemål.

Vi strävar alltid efter att leva upp till våra egna höga standarder, och därför arbetar vi med rätt prissättning och enligt de överenskommelser vi har med dig som kund. Vi vill att du ska känna dig trygg och nöjd med våra tjänster, både när det gäller resultatet och priset.

Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Ekipage Städ. Vi står redo att hjälpa dig och besvara eventuella frågor du kan ha. Vi ser fram emot att få arbeta med dig och erbjuda dig den bästa städservicen i Stockholm med omnejd!

Kompetenta & drivna

Städhjälp med högsta standarden

Tveka in att kontakta oss

Intigritetspolicy

Klicka här för att läsa mer

Kontakt:

076-294 04 19