Våra Tjänster

076-294 04 19

Hemstädning

Vår hemstädningstjänst är utformad för att ge dig ett fräscht och välkomnande hem att komma hem till. Våra professionella städare kommer att noggrant ta hand om alla aspekter av städningen. Det innefattar dammtorkning av ytor, dammsugning och våttorkning av golv, rengöring av kök och badrum, samt rengöring av möbler och tillbehör. Vi anpassar våra hemstädtjänster efter dina specifika behov och önskemål för att säkerställa att resultatet uppfyller dina förväntningar.

Kontorsstädning

När det gäller kontorsstädning förstår vi vikten av att skapa en ren och välskött arbetsmiljö för att främja produktivitet och välbefinnande hos dina anställda. Vårt professionella team av städare kommer att ta hand om allmän städning, dammsugning, tömning av papperskorgar, rengöring av kök och sanitetsutrymmen samt andra specifika önskemål du kan ha. Vi arbetar flexibelt för att anpassa oss efter dina scheman och behov för att hålla ditt kontor rent och organiserat.

Flyttstädning

Vid flyttstädning erbjuder vi en omfattande och noggrann städning för att lämna din gamla bostad i toppskick inför flytten. Våra städexperter kommer att ta hand om allt från rengöring av golv, väggar och ytor till att se till att kök och badrum är helt rena och hygieniska. Vi arbetar med precision och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa att din gamla bostad är i bästa möjliga skick när du lämnar den.

Intigritetspolicy

Klicka här för att läsa mer

Kontakt:

076-294 04 19